Bare Det Beste Av Ideer Om Forbedring Av Hjemmet

Det er mye som kan gå galt med oppussingsprosjekter. Å pusse opp eller fikse hjemmet ditt kan gjøre det til et mye hyggeligere sted å bo og kan øke eiendomsverdien din, hvis du gjør det riktig. Dette er litt råd vi har satt sammen for deg å huske på din neste hjemmeforbedringshelg.

Når du designer en renovering for hjemmet ditt, bør du vurdere de spesifikke omstendighetene i huset ditt. Det er mange renoveringer du kan gjøre med hjemmet ditt som ikke passer gitt værforholdene eller andre miljøfaktorer i ditt område. Sørg for at endringene du ønsker å gjøre ikke er avhengige av en endring i det lokale klimaet også.

Hvis du har en veranda, kan du vurdere å male den på nytt. Du bør alltid kjøpe maling som er av god kvalitet ment for friluftsliv. Pass på at basene på den gamle og nye malingen stemmer overens. Det betyr å bruke oljebasert maling hvis den eksisterende malingen er oljebasert, og det samme for vannbasert maling. Det er best å bruke oljebasert maling til trim, siden den er mer holdbar. Det bør imidlertid ikke brukes på dekk eller andre utendørsgulv, da det har en tendens til å bli veldig glatt når det snør.

Beskytt deg selv når du endrer bladene i verktøyet kniven. Mens du skifter blad, vikle tape rundt den gamle bladet før kaste den i papirkurven. Ved å gjøre dette, vil de skarpe kantene av bladet bli dekket. Når du tar ut søpla, eller pakking ned papirkurven, vil de skarpe kantene ikke være i stand til å skade noen med tapen pakket rundt dem.

Hvis du har fliser på badet ditt, sørg for å bruke bade tepper foran toalett og badekar. Legge bad tepper ikke bare legger et snev av personlighet på badet, men også holder deg fra å skli og fallende; prøve tepper med ulike mønstre og design for et utseende som er unikt din egen.

Før du begynner din neste oppussing prosjektet, sørg for å sikre eventuelle tillatelser som du måtte trenge. Alt håndtere elektrisitet, avløp eller strukturelle arbeid vil kreve en tillatelse. Hvis du ikke er sikker på hvordan du får riktig papirarbeid, kan det være nyttig å ansette en generell entreprenør for å hjelpe deg.

Vurder å ansette en profesjonell til å gjøre det elektriske arbeidet for oppussing prosjektet. Det kan virke enkelt å endre ut et utløp fra to pinnene til tre, men hvis du er ukjent med elektrisk arbeid, er det sikreste å gjøre å ha en elektriker ta vare på Rewiring for deg.

For å redusere antall uønskede i hjemmet ditt, kutt ned busker og planter som er nær vinduene. Disse plantene er flotte hjem til insekter og edderkopper. Hvis de gnir seg mot huset ditt og vinduene dine, kan de enkelt krype inn for å finne et varmt tørt sted. Klipp ned disse buskene til en fot eller mer fra siden av huset og under vinduene.

Som du kan se, har hjemmeforbedring potensial til å gjøre mye bra i estetikken i hjemmet ditt, så vel som markedsverdien. Å gjøre noen kloke investeringer kan virkelig lønne seg i det lange løp og gjøre hjemmet ditt mer energieffektivt og verdifullt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *