Hjem Forbedringer Og Være Sikker På At Du Gjør Det Riktig

Er du lei av hjemmet ditt? I stedet for å flytte bort, kan du bare forvandle huset eller leiligheten til et sted hvor du faktisk liker å bo. Hvis du har noen få ferdigheter og vet hvordan du bruker grunnleggende verktøy, bør du kunne følge disse tipsene for å forbedre hjemmet ditt .

For å forbedre verdien av hjemmet ditt, bør du tenke på ombygging. Et hjem som ser nytt ut, kan selges for mer. Å legge til nye rom eller en uteplass kan øke verdien. Vurder ombygging som en form for investering, og sørg for at du vet hva folk flest vil ha, før du begynner.

Når du ønsker å forbedre verdien av hjemmet ditt, kan ombygging av bad være et godt skritt å ta. Enkle trinn for ombygging av bad kan omfatte maling, utskifting av inventar og installering av nye fliser. Mer forseggjort innsats kan omfatte utskifting av badekar, toaletter og vasker. Uansett hvilken rute du velger, vil du sikkert se en økt hjemmeverdi når du oppdaterer badet ditt.

Resirkuler skobokser for å legge til mer lagringsplass i de forskjellige rommene. Bruk skrap av attraktivt stoff eller tapet for å dekke til skoboksene. Det kan legge til stil på rommet ditt og gi deg ekstra lagringsplass på små rom.

En flott måte å redusere sjansen for muggvekst i husstanden din er å sørge for at badet ditt er godt ventilert. Bad som ikke har vindu eller en slags ventilasjon blir vanligvis dampende, men klarer ikke å bli kvitt fuktigheten. Til slutt bidrar denne fuktigheten til omfattende muggvekst.

Bruk negler til å lage hull for malingens kanter. Dette hjelper fordi det vil gjøre mindre rot med malingen når lokket byttes ut. Bruk en spiker til å lage flere hull helt rundt boksens omkrets inn i kanalens bunn for å fikse dette.

For å få et vakkert tillegg til hjemmet ditt, bør du vurdere å gjøre to vinduer som ligger tett sammen til skyvedører eller franske dører. Med glassdører lar du lyset komme inn, så vel som skjønnheten i verden utenfor døren din. Å kunne se på naturen mens du tar din første kopp kaffe, vil gjøre investeringen verdt.

Hvis en pris høres for bra ut til å være sant, er det sannsynligvis. Forsikre deg om at du får estimater fra flere entreprenører før du velger et selskap. Det er fristende å gå med selskapet som kommer i tusenvis av dollar lavere enn konkurrenten, men ofte vil du ende opp med å betale for lurvet arbeid som kunne vært forhindret ved å gå med det rimeligere selskapet.

En dryppende vask kan være en irritasjon i ethvert hjem. Det sløser ikke bare med vann, men koster penger på vannregningen. Hvis det drypper en vask fra tuten, kan det hende at den sentrale patronen til kranene må byttes ut. Hvis du har en søylekran, må du kanskje bytte vaskemaskin. En rask undersøkelse vil hjelpe deg med å bestemme handlingen din.

Disse tipsene utløste sannsynligvis en rekke ideer for deg. Bare husk å ikke bite på mer enn du kan tygge. Start med et lite prosjekt og gjør mer arbeid rundt huset ditt når du tilegner deg nye ferdigheter og føler deg mer komfortabel. Oppussing av hjemmet skal være morsomt og nyttig for deg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *